Junior Accountant (2)
Skaduar
RSM Kosovo
Prishtinë
Kontabilitet
Përshkrimi

If you are enthusiastic, driven and totally committed and want to be part of a firm where your opinion matters, where you will be challenged, supported, and well rewarded, get in touch with us by sending your CV with latest photo to [email protected] latest by January 30 , 2022. Only shortlisted candidates will be contacted.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134