Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit (5)
Skaduar
MEDRUPLAST
Drenas
Prodhimtari
Full Time
Përshkrimi

Medruplast për plotësimin e vendeve të lira të punës për njësitë punuese Zona Industriale Parku I Biznesit Drenas -(afer Kroni Mbretit) dhe Bernic e Ulte Obiliq e cila merret me prodhimin e letres hixhenike dhe ambalazhes flexibile , shpallë konkurs për:

Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit - Parku I Biznesit Drenas (3 pozita)

Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit – Bernice e Ulte Obiliq (2 pozita)

Përshkrimi I vendit të punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Komunikon cdo problem ne lidhje me procesin e prodhimit
  • Rrespektohen standadert e cilësisë, sigurise ne pune dhe mirëmbajtjes

Kualifikimet / Kërkesat

  • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
  • Përpërsi kanë kanditatet me përvoj pune në prodhim;
  • Aftësi të mira në komunikim,
  • Aftësi të punojë ne grup,
  • Duhet të jetë i vetëorganizuar, të ketë vetëiniciativë,

Pagesa: Shumë Konkuruese

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: info@medruplast.com; 045496002

Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5372
144
1299
4863