KOORDINATOR I SHITJES për Banka
Skaduar
Illyria Life
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania e Sigurimit të Jetës “ILLYRIA Life” për shkak të rritjes së shpejtë dhe afarizmit të suksesshëm pas fillimi të bashkëpunimit me Bankat Komerciale në vend, është në kërkim të një punonjësi në pozitën:

KOORDINATOR I SHITJES për Banka

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedis stimulues të punës, i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj. Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale.

Atëherë ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Niveli i lartë i edukimit (Bachelor ose Master)
 • Përvojë pune në Banka (preferohet jo me pak se dy vite)
 • Njohja e Gjuhës Angelze
 • Njohja e Gjuhës Serbo Kroate (e preferueshme)
 • Patent Shoferi ( kategoria B)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi verbal dhe në të shkruar
 • I/E orientuar drejtë shitjes
 • Aftësi për ndërtimit të raporteve dhe punë ekipore
 • Punëtor/e
 • I/E besueshëm/me
 • Vetë-iniciativë/e

Çka ju ofrojmë bashkëpunëtorëve të rinj:

 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Edukim dhe trajnim të rregullt

Besojmë se CV – ja juaj (pa foto) do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sjellni motivimin dhe energjinë tuaj në “ILLYRIA Life”.

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV–it e tyre në adresën: hr@illyrialife.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 31.01.2023

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807