KËSHILLTAR I SHITJES në fushën e Sigurimit të Jetës
 • -
Skaduar
Illyria Life
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania e Sigurimit të Jetës “ILLYRIA Life” për shkak të rritjes së shpejtë dhe afarizmit të suksesshëm është në kërkim të punonjësve në pozitën:

KËSHILLTAR I SHITJES në fushën e Sigurimit të Jetës

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedisë stimulues të punës, i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj. Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale.

Atëherë ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Niveli i lartë i edukimit
 • I/E orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz/e
 • Kreativ/e
 • Punëtor/e
 • I/E besueshëm/me
 • Vetë-iniciativë/e

Çka ju ofrojmë bashkëpunëtorëve të rinj:

 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Edukim dhe trajnimtë rregullt
 • Paga bazë, dhe të ardhura shtesë të pakufizuara nga shitja e realizuar
 • Fitimi i përvojës në shitje dhe punës me klient
 • Fitimi i aftësisë komunikuese

Besojmë se CV – jajuaj (pa foto) do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sillni motivimin dhe energjinë tuaj në “ILLYRIA Life”.

Të interesuarit, luten të dërgojn ëCV–it e tyre në adresën: [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur deri me 06.02.2023

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134