Vozitës
9 ditë
ORBICO Sh.p.k
Prishtinë
Transport
Full Time
Përshkrimi

Orbico është distributor kryesor në Evropën Juglindore, kompani rajonale me biznes në 20 vende.Ne kemi më shumë se 7500 të punësuar dhe menaxhojmë më shumë se 200 marka globale dhe lokale.Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosove ne po kërkojmë kandidatë të besueshëm, entuziastë dhe të orientuar në rezultate për pozitën e:

 • Vozitës (1 Pozitë)

Këto pozicione janë punë me orar të plotë)

Kualifikimet (Vozitës):

 • Të ketë se paku të kryer shkollën e mesme
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkepunim në ekip
 • Aftesi për zgjedhje të problemeve
 • Organizim i mirë i punës
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Leje të vozitjes të kategorisë B (Kategoria C opsionale)
 • Njohuri të shkëlqyeshme në furnizim dhe shpërndarje të mallit

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Transportimi i mallit në pikat e blerësve
 • Kontakton me blerësit
 • Mban evidencen për mallin e shitur
 • Inkason mjetet për interesat e punëdhënësit nga blerësit
 • Përkujdeset për automjetin dhe jep përgjegjësi nëse bën shkelje të rregullave të komunikacionit
 • Dorëzon mjetet e inkasuara nga blerësit në ndonjërën nga llogaritë bankare të ndermarrjes
 • Kryen punë tjera që i besohen

Përfitimet e aplikanteve:

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Page konkurruese në përputhje me rezultatet tuaja

Ne po kërkojmë të plotësojmë pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur. Konkursi do të jetë i hapur nga data 23/01/2023, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është 06/02/2023.
Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që të dërgojnë një CV dhe një letër motivuese jo më vonë se 06 Shkurt në: info.ks@orbico.com

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidence te plote.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771