Shitës ambulativ (2)
26 ditë
M-Group SH.P.K.
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Mgroup SHPK Ferizaj. shpall konkurs pune

Pozita: Shitës ambulativ (2)

Orari i punës: I plotë

Përshkrimi I detyrave punës:

  • Përgjegjës për vizitën e pikave bazë të planit të caktuar nga kompania
  • Pergjegjes per marrje te porosive dhe shitjeve te produkteve

Kriteret:

  1. Të jetë mbi moshën 20 vjeqare
  2. Të ketë patent shofer kategoria B.
  3. Të jenë të shkathët, fleksibil dhe komunikativ.

Te interesuarit mund te kontaktojne permes nr te telefonit: 044-537/005, 048-537/005

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771