Project Manager, System Administrator, Network Engineers, Senior IT Help Desk, Tech Supporter, Customer Service
26 ditë
BET Group LLC
Ferizaj
Informatike
Full Time
Përshkrimi

BET Group LLC are looking for fresh talents to join our team in our office in Ferizaj, Kosovo.

We are hiring:

  • Project Manager
  • System Administrator
  • Network Engineers
  • Senior IT Help Desk
  • Tech Supporter
  • Customer Service

Please send your CV to info@betshpk.com, Subject: Position Name, Only shortlisted candidates will be contacted.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770