Asistente të shitjes
8 ditë
AS SPORT
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

AS SPORT u themelua në Prishtinë, në vitin 2014. Ne jemi përfaqësues të Sport Vision dhe Sport Reality, ndërsa numërojmë rreth 14 pika shitëse, me markat sportive më të njohura botërore.

Për dyqanin tonë në Preoc, Magjistralja Prishtinë/Ferizaj ne po kërkojmë:

Asistente të shitjes

Përgjegjësitë:

 • Shërbimi ndaj klientit
 • Kujdesi ndaj përvojës së klientit
 • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
 • Kujdesi ndaj ekzpozimit të koleksioneve

Kualifikimet:

 • Së paku diploma e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Shujtë ditore
 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:
Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@sportvision-ks.com duke shkruar pozitën dhe qytetin për të cilin aplikoni deri me datë 5 Shkurt 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770