ASISTENT/E TË SHITJES, DEPOIST I BRENDSHËM
Skaduar
Terranova
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi dhe dokumente mbështetëse në e-mail adresën: [email protected] deri më datë 28/02/2023. JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134