Asistent/e e shitjes
Skaduar
Lindex Kosova
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

A e keni pasion modën dhe e pëlqeni punën me konsumatorë?

Ne ju ofrojmë mundësinë për tu bërë pjesë e një zinxhiri ndërkombëtarë të modës dhe zhvillimit të karrieres tuaj në rolin e Menaxherit të dyqanit, pjesë e një ekipi dinamik me mundësi të shumta të trajnimit në kuadër të programit tonë gjithpërfshirës.

Lindex është brend skandinav, lider në fushën e modës me një rrjet prej rreth 460 dyqanesh në 18 tregje dhe me platformën e shitjeve online. Lindex shquhet për modë cilësore dhe veshje me çmime të volitshme për femra, fëmijë, të brendshme për femra dhe së fundmi edhe me linjën e bukurisë.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit të Lindex Kosova dhe i plotësoni kriteret e mëposhtme, dërgoni CV-në tuaj në adresën e postës elektronike: hr-lindex@interex-ks.com

Lokacioni: Prishtina Mall

Pozicioni: Asistent/e e shitjes

Konkursi vlenë vetëm deri me date 12.02.2023

Përshkrimi i punës

Pozicioni i punës: Asistent/e e shitjes

I raporton: Menaxherit të dyqanit

Përgjegjësitë dhe fusha e veprimit:

 • Kujdesja dhe shërbimi ndaj konsumatorëve.
 • Organizimin e furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja.
 • Angazhimi dhe bashkëpunimi me ekipin gjatë kampanjave dhe aktiviteteve në dyqan.
 • Edukimi dhe trajnimi i vazhdueshëm sipas udhëzimeve dhe dokumenteve zyrtare të Lindex – Sudi për këtë pozicion të punës.
 • Krijimi i një atmosfere të këndshme të punës në dyqan.

Kualifikimet (Edukimi) dhe Aftësite:

 • Diploma e shkollës së mesme.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të prezentimit.
 • Kanditatet me njohuri në gjuhën angleze kanë përparësi.
 • Fokus të shtuar tek konsumatorët dhe biznesi.
 • Njohuri rreth fushës së modës.
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
 • Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të Microsoft Office.

Përvoja e punës:

 • Përvojë minimum 3 vjeçare në fushën shitjes dhe të modës.
 • Përvojë pune në pozicionin e Asistent -it/es së modës.

Vlerësimi i përformancës:

 • Përformanca gjatë punës në ekipi.
 • Përformanca në përputhje me objektivat e përcaktuara vjetore për pozicionin e punës.
 • Përformanca dhe veprimet sipas vlerave të brendit Lindex.
 • Përformanca dhe veprimet sipas pikëpamjes së Lindex lidhur me kete pozicion.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190