Shitës Ambulantiv (1), Rojtar/Sigurim (2), Promotere (4), Shofer me kategori C (2)
Skaduar
ARBERIA SHPK
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

SHPALL

K O N K U R S

  • Shitës Ambulantiv (1 Pozite) (për per shpërndarje të mallit me kombi në markete ) (kategoria B )
  • Rojtar (Sigurim) (2 POZITA) (per ruajtje te objektit ne zonen industriale Prishtine
  • Promotere (4 POZITA) ( per promocion dhe prezentim te produktevenga ne gjitha qytete kosoves)
  • Shofer me kategori C ( 2 POZITA) ( për shpërndarje të mallit me kamion në teren)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: [email protected]

Vrejtje: CV duhet te jete me foto

Konkursi është i hapur nga data 27.01.2023 deri 08.02.2023

Kontakt:+383 44-739-333

Email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623