Shankist
  • +383 45 559 450
  • mollaeeger@gmail.com
33 ditë
Molla Eger
1
Full Time
Prishtinë
Gastronomi
Banner
Përshkrimi

Molla e Egër Agroturizëm në Bernicë në afërsi të Prishtinës, ka njërin ndër konceptet më atraktive të agroturizëmit, për herë të parë në vendin tonë.

Në kuadër të zgjërimit të familjes së saj shpall konkurs pune për plotësimin e pozitës në vijim:

  • Shankist

Konkursi mbetet i hapur për 30 ditë.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

Ju mirëpresim!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !