Punëtorë (2)
Skaduar
Blade SH.P.K.
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Blade SH.P.K “internet caffe”

K O N K U R S

Për dy punëtorë

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës për dy punëtorë:

  1. Të jetë i vëmendshëm dhe i shkathët gjatë orarit të punës
  2. Të jetë i përgjegjshëm dhe me një qasje korrekte me klientët
  3. Të asistojë në rregullimin dhe funksionimin e lojrave që luhen nga klientët
  4. Të jetë i gatshëm për pastrimin e tavolinave dhe dyshemesë
  5. Të jetë fleksibil në orar (janë dy orare: 11am-7pm dhe 7pm-3am)
  6. Të mbaj rregull dhe të mos lejoj zhurma të mëdha që i bezdisin të tjerët dhe fqinjët
  7. 7. Të kryejë edhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësit

Kriteret e përzgjedhjes:

  • Njohës i kompjuterit dhe lojrave kompjuterike
  • Njohës mesatar i gjuhës angleze

Afati dhe mënyra e aplikimit:

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes së konkursit në mjetet e informimit publik, duke filluarnga data e publikimitmë 30.01.2023 deri më 13.02.2023.

Aplikuesit e këtij konkursi duhet të paraqiten në numrat e telefonit: 049/894-400 dhe 044/811-379

Lokali i internet caffes gjindet në Prishtinë, Ulpianë, te fontana, blloku 2 në katin e parë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3900
168
1029
3195