Skarist, Shankist, Kamarier
Skaduar
MAGIC FOOD EXTRA SHPK
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Magic Food Extra Shpk, me lokacion tek rrethi i Cagllavicës shpallë konkurs për jëto pozita:

  • Skarist
  • Shankist
  • Kamarier

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 044-220-440

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190