Recepsionist/e
Skaduar
Fivestar Fitness
Prishtinë
Recepsion
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Recepsionist/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpret dhe njofton klientët për shërbimet e Fitnesit
 • Informon klientët për rregullat e Fitnesit
 • Realizon regjistrimin e klientëve në platformë
 • Kujdeset për mbarëvajtjen e detyrave dhe përgjegjësive të përcaktuara
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit
 • Energji Pozitive
 • Korrektësi dhe saktësi
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

 • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 44 621 730 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 45 555 888| info@fivestarfitness.eu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190