Punëtor për Delivery (2)
0 ditë
Home Pizza
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Piza Home, shpall konkurs për:

Punëtor për Delivery (2 Pozita)

Patent shoferi i obligueshëm.

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +38345986094

Adresa:
Mati 1, Rruga C, Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190