1 menaxher/e - 2 kamarier/e - Prishtina Mall
Skaduar
Sa Ëmbël Group
Prishtinë
Gastronomi Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Ofertë Pune

Menaxher/e - x1

Kamarier/e - x2

Lokacioni: Prishtina Mall

Apliko përmes numrit të telefonit: +383 49 855529

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190