Asistente IT
2 ditë
Teco Sh.P.K
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve
Teco sh.p.k me seli ne Prishtine shpallë konkurs per pozite te lire

Asistente IT

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të përfaqësojë kompaninë në mënyrë profesionale dhe pozitive;
 • Të verifikoj pagesat e blerësve për të cilët duhet të përpiloj fatura
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter ,
 • Evidentimi dhe përcjellja e kontratave dhe mallit.
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e hapësirave të brendshme të kompanisë,
 • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë të kryer fakultetin e shkencave kompjuterike
  Programim, ose në drejtimet relevante.

  Kontrat pune afatëgjate.
  Mosha 20 deri 35
  Tel: 049 664 668
  email: info@teco-ks.com
  web www.teco-ks.com
  fb https://www.facebook.com/teco.pr

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190