15 vende të lira pune
10 ditë
Vali Ranch Resort & Congress Center
Gjilan
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Per informata tjera na kontaktoni:

+383 45 111 007 | +383 45 610 413 | +383 45 123 005

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190