Monter i Mobiljeve
  • 049 703 300
10 ditë
DOGTAS EXCLUSIVE
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

dogtaskosova@gmail.com

Tel: +383 44 677 877

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190