Shofer me kategori C dhe C1 (2)
12 ditë
NTP VLORA KOMERC
Prishtinë
Transport
Full Time
Përshkrimi

NTP Vlora Komerc shpall konkurs pune për:

DY shofer me përvojë pune, me kategori C dhe C1.

Kriteret:

  • Shoferi duhet të ketë së paku 6 muaj përvojë pune.
  • Të ketë njohuri të gjuhës kroate.

Relacionet do të jenë si në vijim: Maqedoni e Veriut, Shqipëri, Serbi, Mali i Zi.

E-maili ku mund të aplikojnë të interesuarit është: transport@vloracommerce.com , nr tel 049945300.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190