Agjent-e Tregtar (1) , Distributer (Shperndares i porosive( 1) , Merchandiser-e (1 )
10 ditë
Bimer Group
Fushë Kosovë Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Firma:Bimer Group SHPK

Lokacioni:Fushe Kosove,Prishtinë

Email:bimergroup@hotmail.com

Konkurs

 

Numri Pozitav: 4

Kohëzgjatja e konkursit :03.03.2023-31.03.2023

 

Agjent-e Tregtar (1 pozite )

 

Dokumentacioni i nevojshëm Agjent-e Tregtar

Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme

Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme

Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)

Duhet të ketë aftësi komunikuese

Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës Agjent-e Tregtar

Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike (Aura Cosmetics)dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes

Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.

Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .

Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.

Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.

Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.

Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.

 

Distributer (Shperndares i porosive) (2 pozita)

Të ketë diplomë të shkollës së mesme-e domosdoshme 

Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme 

Përsonat me përvoj në punë të ngjajshme do të kenë përparsi,(dëshmit e punsimit paraprak) 

Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet. 

Të ketë aftësi te menaxhoj kohën dhe punën

Detyrat e punës

Të bëjë shperndarjen e porosive në pikat shitëse.

 

Merchandiser-e (1 pozitë)

 

Të ketë diplomë të shkollës së mesme-e domosdoshme 

Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme 

Përsonat me përvoj në punë të ngjajshme do të kenë përparsi,(dëshmit e punsimit paraprak) 

Të ketë aftësi te menaxhoj kohën dhe punën

Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet. 

 

Detyrat e punës

Të kujdeset për promovimin e mallit,palimin,ekspozimin,pastertin,çmimet e produkteve në raftet në dyqane të janë të plotësuara me produkte dhe ta bej ekspozimin,palimin në përputhje me rrethanat për klientët. Po ashtu kujdeset për sasin e mallit dhe raportojnë çdo problem ose mungesë tek menaxhmenti dhe ndermarrin masa të promovojn,shesin,pastrojnë artikujt e padëshiruar nga rrezikimet e skadimit ne form të aksioneve,extra pozitave,produkteve gratis.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190