Costumer Support
13 ditë
DHL Kosova
Prishtinë
Call Center
Full Time
Përshkrimi

DHL Kosova eshte kompania me e madhe dhe e suksesshme ne Kosove, e cila karakterizohet nga korrektesia, siguria dhe shpejtesia gjate gjithe procesit te lidhjes te bizneseve dhe njerezve permes dergesave kudo ne Bote. DHL Kosova eshte duke u rritur edhe me tej, dhe si e tille jemi ne kerkim te Costumer Support me aftesi te shkelqyera ne gjuhen: Italiane, Holandeze, Gjermane dhe Franceze.

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë:
•përvojë në shërbimin ndaj klientit,
•të jetë një komunikues efektiv,
•të ketë aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve,
•të jetë në gjendje të punojë nën presion,
•të ketë një nivel të mirë të aftësive të gjuhës së kërkuar, të shkruar dhe verbale,
•dhe një kuptim të mirë të proceseve dhe procedurave të shërbimit ndaj klientit

Në këmbim, ne ofrojmë:
•një pagë konkurruese,
•një ambient pune modern,
•mundësinë për t'u zhvilluar më tej brenda kompanisë,
•orari i punës është i caktuar nga ora 09:00 - 17:00

Nëse mendoni se ju keni aftësitë dhe përvojën e nevojshme për këtë rol, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në dhl@3plog.net

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190