Këshilltare për Shitje
Skaduar
ALBTOURS VAS TOUR OPERATOR
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

NJOFTIM: VENDE TË LIRA PUNE

POZITA: Këshilltare për Shitje – 1 Pozita të hapuara

Vas Tour Kosova është një kompani udhëtimi me shërbime të plota që ofron paketa udhëtimi dhe eksperienca të personalizuara për individë dhe grupe. Ne jemi te jspecializuar në krijimin e përvojave unike dhe autentike të udhëtimit që janë të përshtatura për të përmbushur nevojat dhe interesat specifike të klientëve tane.

Ekipi yne i konsulentëve me përvojë të udhëtimit punon ngushtë me klientët për të kuptuar qëllimet dhe preferencat e tyre të udhëtimit, dhe më pas zhvillon itinerare të personalizuara që përfshijnë transportin, akomodimin, aktivitetet dhe shërbime të tjera.

Vas Tour Kosova ofron një gamë të gjerë shërbimesh udhëtimi, duke përfshirë transportin ajror dhe tokësor, akomodimet në hotele dhe resort, turne dhe aktivitete me guida, sigurim udhëtimi dhe më shumë. Ne kemi një rrjet global të partnerëve dhe furnizuesve të udhëtimit që na mundeson të ofrojmë çmime konkurruese dhe akses në marrëveshjet dhe paketat ekskluzive të udhëtimit.

Ne jemi te përkushtuar të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit dhe të sigurojë që çdo klient të ketë një përvojë udhëtimi të paharrueshme dhe të këndshme. Ne kemi një ekip 24/7 të mbështetjes së klientit që është në dispozicion për të ndihmuar klientët me çdo pyetje ose shqetësim që lidhet me udhëtimin.

Përmbledhja e punës:

Ne po kërkojmë një Keshilltare të re/i të shitjeve të drejtuar dhe të vetë-motivuar për t'iu bashkuar Agjencisë sonë Turistike. Kandidati i suksesshëm do të jetë përgjegjës për promovimin dhe shitjen e paketave dhe shërbimeve tona të udhëtimit për klientët e mundshëm. Si një specialist i ri i shitjeve, ju do të luani një rol kritik në zhvillimin e marrëdhënieve të reja të biznesit dhe arritjen e objektivave të shitjeve.

Përgjegjësitë:

 • Promovoni dhe shisni paketa dhe shërbime udhëtimi për klientët
 • Gjeneroni dhe ndiqni klientët për të mbyllur shitjet
 • Ndërtoni dhe mbani marrëdhënie afatgjata me klientët për të siguruar rikthimin e klientit
 • Ofroni shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe adresoni çdo shqetësim ose problem të klientit
 • Përmbushni ose tejkaloni objektivat dhe qëllimet e shitjeve mujore
 • Merrni pjesë në takimet e shitjeve, seancat e trajnimit dhe aktivitetet e krijimit të ekipit
 • Qëndroni të përditësuar me trendet e industrisë dhe ndryshimet në treg për të siguruar një avantazh konkurrues
 • Zhvilloni dhe mesoni fortë per paketat dhe shërbimet tona të udhëtimit
 • Bashkëpunoni me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve dhe departamenteve ndërfunksionale për të arritur qëllimet e kompanisë

Kërkesat:

 • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në Biznes, Marketing ose në një fushë të ngjashme
 • Eksperiencë 1-2 vite në shitje, mundësisht në industrinë e turizmit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale
 • Aftësi të forta negociuese dhe bindëse
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi
 • I orientuar drejt rezultateve dhe i aftë për të përmbushur ose tejkaluar objektivat e shitjeve
 • Gatishmëri për të punuar me orë fleksibël, duke përfshirë fundjavat dhe pushimet, sipas nevojës
 • Pasioni për udhëtimin dhe një dëshirë për ta ndarë atë pasion me të tjerët

Kerkesa me rendesi:

 • Eksperincë e dëshmuar në shtije / eksperienca në industrinë e turizmit do të ishte përparesi
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëveprimi
 • Të ketë qasje gjithnjë pozitive
  Të njohë mirë gjuhen angleze

Ne ofrojmë një paketë konkurruese pagash, komisionesh dhe përfitimesh, së bashku me mundësi për rritje dhe zhvillim profesional. Nëse jeni një individ i motivuar dhe i vetë-motivuar me pasion për udhëtimet dhe shitjet, ju inkurajojmë të aplikoni për këtë mundësi emocionuese për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Për aplikim ju lutem dergoni email me CV tuaj tek hr@vas-rks.com

Afati i konkursit për të aplikuar për këtë pozitë është deri me 20 .Mars ,2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190