Mjeshter (3), Asistent për prodhimin e dyerve të brendshme (3)
  • /
Skaduar
Treventi Group SHPK
Fushë Kosovë
Logjistike
Përshkrimi

Fabrika për prodhimin e dyerve të brendshme nga druri “ TREVENTI GROUP SHPK” në Rr.Avdyl Henci në Henc, Fushë Kosovë, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1. Mjeshtër në sektorin e prodhimit të dyerve të brendshme – 3 pozita

Kriteret:

  • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e dyerve te brendshme duke përdorur makineri të avancuara
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Përvojë pune

2. Ndihmës mjeshtër në sektorin e prodhimit të dyerve të brendshme – 3 pozita

Kriteret:

  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Të interesuarit të dërgojnë CV në Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720

Adresa: Fushë Kosovë, Henc, Rr.Avdyl Henci

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6537