Ekonomiste / Financiere
 • 0038349977300
Skaduar
EME GROUP KS SH.P.K.
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Përshkrimi

EME GROUP KS SH.P.K është distributori ekskluziv i kompanisë prodhuese Schindler në territorin e Kosovës për ashensorët, shkallët lëvizëse dhe tapetet lëvizëse. EME merret me shitje, instalon, mirëmban dhe modernizon sistemet e transportit për të gjitha llojet e ndërtimeve. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin e Kosovës, duke përfshirë ndërtesa të tipeve të ndryshme si psh: Qendra banimi, qendra tregtare, zyra, hotele, aeroporte, spitale dhe cdo tip tjetër ndërtese ku nevojitet transporti vertikal.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësoj:

Ekonomiste / Financiere

Kualifikimet

 • Të kete perfunduar studimet e larta ne Fakultetin e Ekonomise (preferohet dega Finance)
 • Të kete njohuri mbi programet kompjuterike dhe ato financiare.
 • Të ketë eksperiencë pune 3-4 vite.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
 • Të ketë aftesi te mira ne komunikim dhe te jete bashkepunuese ne grup.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jete e vemendshme ndaj detajeve.
 • Të jetë e motivuar dhe e përgjegjshme gjatë orarit të punës.
 • Të mbroje të drejtën intelektuale të kompanise dhe të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania.
 • Mosha e preferuar 25–40 vjece.

Orari i punës

 • E hënë - E premte
 • 8:00 – 12:00
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës
 • 13:00-17:00 përfundimi i ditës së punës.
 • E shtune
 • 8:00 – 12:00

PAGA NETO

 • Paga e kenaqshme, bazuar edhe ne eksperiencen e kandidates.
 • Mundesi rritje ne karriere ne baze te experiences se fituar.

KONTAKTE :

Për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane:

00355 (0) 672064551

00355 (0) 688853303

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6537