Shitës/e (2), Punëtor/e në Depo - Prishtinë, Patrues/e - Pejë
17 ditë
Proton Qeramika
Pejë Prishtinë
Depo Mirëmbajtje Shitje
Full Time
Përshkrimi

PROTON QERAMIKA

Shpall konkurs për:

Qytetin Prishtinë:

  • Shitës/e (2)
  • Punëtorë në Depo

Qytetin Pejë:

  • Patrues/e

Kushtet për pozitën Shitës/e:

  • Njohuri kompjuterike
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit me klientët
  • Preferohet së paku 1 vit përvojë pune në shitje
  • Fleksibil dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve

Kushtet për pozitën Punëtorë në Depo

  • Posedimi me patent shofer

Të interesuarit mund të lajmërohen në pikat në Prishtinë në Magjistralen Prishtine-Shkup, dhe pikën tonë në Pejë në Magjistralen Pejë-Prishtinë

Si dhe në numrat e telefonave përkatës për Prishtinë 049 619 004 , kurse për Pejë 044 394 884

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190