Punonjës Fizik në prodhim të produkteve të mishit (5)
10 ditë
Kuvilab
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Pozita: Punonjës Fizik në prodhim të produkteve të mishit - 5 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Bartësi i vendit të punës fizikisht do të angazhohet në procesin e prodhimit të produkteve të mishit.

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
  • Të jenë të shkathët dhe të kenë aftësi të shkëlqyera të punës.
  • Të jenë të përpikët në punë.

Kandidatët e interesuar mund të vijnë të selia jonë në Bardhosh, Prishtine ku do të drejtohen më tej te menaxheri i fabrikës për intervistë.

Po ashtu, kandidatët mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: kujtimtalla@kuvilab.com a po ne numrin e telefoni +38349474848. Pas përzgjedhjes fillestare nga kandidatët potencial mund të kërkohet vërtetimi që nuk është nën hetime.

Vendi i punës: selia e kompanisë – Bardhosh.

Konkursi është i hapur deri më 31.03.2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190