Sektorist (nate)
19 ditë
Super Viva
Ferizaj
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Kandidatet e interesuar mund te plotesojne aplikacionin dhe dorezojne personalisht ne pike te SuperVIVA-se.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190