KUZHINIER/E, KAMARIER/E, BANAKIER/E
  • 038 535 057/038 536 059
10 ditë
Petrol Company
Fushë Kosovë Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

resurset.humane@pertrolcompany.biz

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190