Menaxher (1), Zv.Menaxher (1), Arkatare (5), Sektoriste (5)
8 ditë
Emona Center
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

LOKACIONI PRISHTINË – Rr. “Ilirija Building” 50-1, Prishtinë (Bregu i Diellit)

POZITA:

 • Menaxher (1 Pozitë);
 • Zv.Menaxher (1 Pozitë);
 • Arkatare (5 Pozita);
 • Sektoriste (5 Pozita).

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë organizimin e rrjedhës së papenguar të punës në market në kryerjen e punëve të kompanisë;
 • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative si dhe të ofrojë ide të reja në lidhje me punën;
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar si dhe të jetë i gatshëm të punojë nën presion;
 • Të jetë i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale;
 • Të jetë i saktë dhe t’i përmbahet afateve kohore të paracaktuara në kryerjen e detyrave;
 • Detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë në lidhje me pozitën e caktuar.

Kualifikimet (per pozitat Menaxher dhe Zv. Menaxher):

 • E preferueshme të jetë i/e diplomuar në fushën e Ekonomisë;
 • Të ketë përvojë pune së paku 2 vite në fusha relevante.

Dokumentet e kërkuara:

 • Formulari për aplikim (Aplikacionet mund të merren në objektin e “Emona Center” sh.p.k.);
 • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në objektin e “Emona Center” sh.p.k. në të cilin aplikojnë (apo edhe permes email info@emonacenter.com )

Aplikimi është i hapur nga data 14.03.2023 deri me datë 29.03.2023.

Per info shtese kontaktoni ne numrin: 049 642 333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190