Vozitës me kategori B (2), Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit (4)
6 ditë
MEDRUPLAST
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi
 1. Vozitës me kategori B– Bernice e Ulte Obiliq – (2 pozita )
 2. Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit – Bernice e Ulte Obiliq (4 pozita)

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Përshkrimi i detyrave Punëtorë në repartin e prodhimit:

 • Të bashkepunoj me personelin tjeter te kompanise, Operatorin dhe Mbikqyrsin
 • Përgjegjës për largimin në kohë të mbetjeve të prodhimit dhe produkteve të gatshme
 • Komunikon cdo problem në lidhje me procesin e prodhimit
 • Rrespektohen standarted e cilësisë, sigurise dhe mirëmbajtjes
 • Si dhe punë të ngjashme që kan të bejn me procesin e punës

Kualifikimet e kërkuara :

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë B.

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 038604134 ose 045496000

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190