Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë, Arkitekt/e
6 ditë
LURA HOLDING SH.P.K.
Prishtinë
Arkitekture Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

Kompania për projektim, ndërtim dhe menaxhim të projekteve të ndërtimit LURA HOLDING SHPK me seli në Zonë Industriale magjistralia Prishtinë – Fushë Kosovë km2, shpall konkurs për 2 pozita pune:

Pozita I- Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë

Përshkrimi i kërkesave për pozitën

 • Projektant përgjegjës për projektet e strukturës, (inxh.dipl.ndertimtarisë apo MA ndërtimtarisë)
 • Ka të kryer universitetin, drejtimi konstruktiv
 • Përvojë të punës në projektim
 • Përvojë në mbikqyrje
 • Aftësi në analiza statistikore dhe punëve kërkimore.
 • Aftësi të shkëlqyer në MS Office, AutoCad, Archicad.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze,
 • Aftësi organizative dhe përgjegjësi për departamentin përkatës

Përshkrimi i detyrave dhe aktiviteteve kryesore:

 • Menaxhimi i projektit/projekteve strategjike dhe raportimi periodike
 • Monitorimi dhe raportimi periodik i zbatimit të projektit-përgjegjës për librat/ditarët ndërtimorë.,
 • Asistim në shkrimin dhe menaxhimi i propozimeve për grante
 • Asistim në shkrimin dhe zhvillimi i planeve të biznesit,
 • Përgatitja e rekomandimeve per vendimmarrje,
 • Prezantimi i projekteve brenda dhe jashtë Kosovës
 • Aktivitete të tjera ndërlidhese,
 • Leje valide për drejtimin e automjetit,

-----------------------------------------

Pozita II- Arkitekt/e

Përshkrimi i kërkesave për pozitën

 • Ka të kryer shkollim të lartë/universitetin, drejtimi i arkitekturës
 • Ka përvojë në projektim.,
 • Ka përvojë në mbikqyrje.,
 • Afësi në analiza statistikore dhe punëve kërkimore.,
 • Aftësi të shkelqyer në MS Office, AutoCad, Archicad, 3Ds Max, Lumion.,
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze,
 • Aftësi organizative dhe përgjegjës për departamentin përkatës

Përshkrimi i detyrave dhe aktiviteteve kryesore:

 • Menaxhimi i projektit/projekteve strategjike dhe raportimi periodik
 • Asistim në mbikqyrje të zbatimit të projekteve
 • Përgjegjës për përpunim të detaleve dhe vizuelizim
 • Organizimi i trajnimeve për përdorim të softvereve për vizuelizim për stafin e brendshëm të kompanisë
 • Prezantimi i projekteve brenda dhe jashtë Kosovës
 • Përgatitja e rekomandimeve për vendimmarrje,
 • Aktivitete të tjera ndërlidhese,
 • Leje valide për drejtimin e automjetit

Inkurajojme të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojn duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: info@luraholding.com

Në subjekt duhet shënuar Pozita për cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 13.03.2023 deri me 27.03.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190