Agjent/e për shitje
Skaduar
NSH Balance
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Agjent/e për shitje

Kandidatët potencialë duhet plotësuar këto kushte:

  • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe me shkrim në gjuhën shqipe, angleze, njohja e gjuhës gjermane konsiderohet përparësi;
  • Të ketë përvojë pune
  • Aftësi për të punuar nën presion kohor;
  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe aftësi për punë ekipore;
  • Aftësi për të punuar me rrjete sociale si: Facebook, Instagram,
  • Njohuri shumë të mira të MS Office;

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, duhet ta dergoni në gjuhën shqipe një CV përmes email në: [email protected] deri më 20.03.2023

Aplikacionet pranohen vetëm në formë elektronike!

Vetëm kandidatët që janë në rreth të ngushtë do të kontaktohen.

[email protected]

www.erifly.eu

#EriFly#EasyFly #MëLehtë#MëMirë#MëSigurt

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134