Konkurs për punëtorë të ndërtimtarisë
  • +38349665496
13 ditë
Horizon Construction SH.P.K
Prishtinë
Ndertimtari
Full Time
Përshkrimi

Kompania “Horizon Construction sh.p.k” shpallë konkurs për punetorë
të ndërtimtarisë për profesionet :
Latues - 5 vende te lira, (paga 800 euro/muaj)
Murator per blloka dhe tulla te fasades- 5 vende te lira,(paga 700 euro/muaj)
Armirues - 5 vende te lira, (paga 520 euro/muaj)

Kriteret që kerkohen nga kompania:
Te kete pervoje paraprake
Perparsi kane ata qe e njohin projektin
Te jete I rregullr ne pune
Kompania ofron:
Kontrate pune
Sigurim Aksidental
Ushqimin ( nje shujtë ditore)
Orari I punes 8 ore ne dite 08:00-17:00, E hene- E shtune
Vendi I punes Prishtine.
Pushimi I drekes prej 12:00-13:00
Dy pauza te kafes (10:00-10:15 dhe 15:00-15:15 )

Konkursi eshte I hapur deri ne plotesimin e vendeve te shpallura.
Kontakti : +383 49 665 496
Data e shpalljes me: 02.03.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190