Request for quotation - The refurbishment of resource rooms in 15 selected schools located across 10 municipalities
  • +383 (0) 38 410 243
Skaduar
UNICEF in Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Përshkrimi

About

The United Nations Children’s Fund (UNICEF) is pleased to invite your company to submit a quotation for “The refurbishment of resource rooms in 15 selected schools located across 10 municipalities (namely Prishtina, Prizren, Gjakova, Peja, Gjilan, Mitrovica, Lipjan, Dragash, Podujeva, and Viti).”.

Please prepare your quotation (offer) in accordance with the requirements presented in the attached documents and submit it to UNICEF before the deadline.

  • Please note all the requirements and specifics of this request for quotation in the attached document LRFQ-2023-9181300 and Annex 1 - ToR.
  • Offers are to be submitted:

Option 1 - Via sealed envelopes at UNICEF Prishtina, to the following address:

United Nations Children’s Fund (UNICEF)

Ramiz Sadiku Building, “Ukshin Hoti” Street, nr. 120, Entrance C3/2a

1000, Prishtina, Kosovo

Option 2 – Via email at: [email protected]

  • Deadline for submission: 22.03.2023 by 15:00 o’clock. Offers received after the set deadline will not be considered.
  • All correspondence, notifications, and requests for clarifications in relation to this RFQ shall be sent to UNICEF Pristina e-mail: [email protected]

Files available for download

Annex 1 - ToR Resource rooms (PDF, 293 KB)

LRQS-2023-9181475 (PDF, 147 KB)

For further information, please visit: Request for quotation | UNICEF Kosovo Programme

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6538