Asistent/e IT në shitje (2)
9 ditë
IMPACT SH.P.K.- Dega në Kosovë
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Impact Sh.p.k - Dega në Kosovë

Tel:+38349816111

Asistent/e IT në shitje -2 Pozita

Kualifikimet ,Detyrat dhe përgjegjsitë:

  • Përvojë pune në shitje,
  • Shkolla e mesme, preferohet edukim universitar
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese në mënyrë profesionale dhe positive,
  • Njohje të gjuhës angleze, (e preferuar)
  • Njohje e mirë e punës me kompjuter,
  • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës,
  • Sqaron karakteristikat teknike në detaje të produktit,
  • Ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit.
  • Të kontrolloj dhe verifikoj pagesat /obligimet e konsumatorve .

Aplikimi mund të bëhet duke dërguar CV përmes email-it: në fgashi@impact-al.com duke e bashkangjitur CV me një foto personale.

Ju lutem të shkruani pozitën për të cilen aplikoni.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190