Prezantues/e mjekësor/e (2)
25 ditë
NIKA PHARM SH.P.K.
Burim Gjakovë Mitrovicë Pejë Prishtinë Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Në kuadër të zgjërimit të kompanisë tonë “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpallim:

KONKURS

Për Prezantues/e mjekësor/e

Vend të punës: 2 pozita

1 pozitë për rajonin e Prishtinës & Mitrovicës

1 pozitë për rajonin e Dukagjinit

Përgjegjësitë:

  • Të prezantojë produktet e përfaqesive qe ne posedojmë tek profesionistët përkatës shëndetësor;
  • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
  • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
  • Të bëjë raporte kur kërkohet nga hierarkia;

Kualifikimet:

  • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji, Mjekesi e përgjithshme, Infermieri, Mami, Biokimi Laboratorike, Fizioterapi; Fakultete ku i përfshirë në kurrikulë është marketingu dhe shitja.
  • Kandidatet me përvojë pune si Prezantues/e mjekësor/e, kanë përparësi;
  • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
  • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
  • Të posedojë patent shofer, kategoria B;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:

info@nikapharm.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190