PREZENTUES/E
27 ditë
BETA PHARM sh.p.k
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 PREZENTUES/E

Përshkrimi i vendit të punës

  • Për prezentim të produkteve
  • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
  • Prezentimi dhe promovimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

  • Diplomë universitare (përparësi në Mjeksi apo Farmaci)
  • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
  • Posedimi i patent shoferit, Kategorija B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 17.04.2023

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni

Kompania përfaqeson produktet: Floradix, Alpecin, Ice Power dhe Beurer.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190