Mirëmbajtëse (2)
  • 045 504 774
27 ditë
ALBED
Prishtinë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

ALBED

PRISHTINË

ALBED është një kompani mobiljesh që vepron në tregun vendor dhe ndërkombëtar dhe ka arritur të ndërtojë një reputacion të fortë si një lider në industri. Kompania vepron në të dy tregjet vendor dhe ndërkombëtar dhe ka një prezencë të fortë në Kosovë, me një fabrikë në Vushtrri dhe tre pika shitëse në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Vushtrri.

Pika shitese ne Prishtine shpall konkurs pune.

1. Mirembajtese (2) vende

Te interesuarit per detyrat dhe pergjegjesit ju lutem dergoni email ne cilen pozite jeni te interesuar ose ne nr te telefonit 045504773 per me shume detaje.

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtine rruga Rrafshi I Kosoves nr 156 (Cagllavice) ose në numrin e kontaktit.045 504 773

Linku per lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresen: info@albed.org

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190