Punëtor/e për teren
  • 048577773
Skaduar
Perfect Clean
Fushë Kosovë Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

Kompania Perfect Clean ka shpallur konkurs për

  • Punëtor/e për teren

Vendi i punës do të jetë në Fushë Kosovë dhe Prishtinë

Ne ofrojmë:

  • Ushqimin e siguruar nga ne
  • Paga: 400 euro

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin 048 577 773

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730