SOCIAL MEDIA SPECIALIST
  • +38349977221
Skaduar
Brupharm Shpk
Prishtinë
Marketing & PR
Përshkrimi

KORFF KOSOVO PO KËRKON

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Tē pēlqen tē punosh nē njē ambient kreativ?

Nēse ke 1+ vjet pērvojē nē:

  • Pērdorim tē tē dhēnave pēr tē analizuar se cfarē trende funksionojnē dhe cfarē jo;
  • Menaxhim tē Ilogarive nē rrjetet sociale si Facebook, Instagram dhe Tiktok;
  • Zhvillim tē kampanjave dhe ads nē rrjete sociale

 

Të inkurajojmē tē aplikosh duke i derguar CV & Portfolio ne [email protected]

Numri kontaktues 049977202

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6784