Arkitekt/e
  • /
Skaduar
Blloku Group - Fshati Gjelbër
Gjakovë
Arkitekture
Full Time
Përshkrimi

Fshati Gjelbër po rritet çdo ditë e më shumë dhe po kërkon profesionistë që t’i bashkangjiten ekipës në Gjakovë në pozitën:

  • Arkitekt/e

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV: info@fshatigjelber.com

Afati për aplikim deri më 20 Qershor.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5371
143
1299
4862