Zv.Menaxher/e, Department Manager/e, Pranues Malli, Arkatare, Sektorist/e, Depoist
  • Jo Publik
Skaduar
Viva Fresh Store
Drenas
Te tjera
Full Time

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5372
144
1299
4863