Shites ambulantivë (2)
  • 048537005
Skaduar
Mgroup Cleaning Solution
Ferizaj
Shitje
Përshkrimi

Mgroup Cleaning Solution shpall konkurs:

2 shitës ambulantivë - Orari 8 orë

Kriteret per poziten e shitesit ambulantiv:

  • Patent shoferi (Kategoria B)
  • Te jetë komunikativ
  • Bashkepunues
  • Te ketë përvojë pune

1 Depoist Orari 8 orë

Kriteret per poziten e Depoistit:

  • Te jetë komunikativ
  • Te jetë bashkepunues
  • Të jetë fleksibil

Te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin048537005

LOKACIONIMAGJISTRALE FERIZAJ-PRISHTINE, KILOMETRI I 3-TE

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730