Teknik Instalues (2)
  • info@teco-ks.com
8 ditë
Prishtinë
Teknik
Full Time
Premium
Përshkrimi

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli ne Prishtine shpallë konkurs per 2 pozita te lira teknik instalues

I përgjegjshëm dhe i saktë në punë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve te sigurise kamera vezhguese alarm vjedhje alarm zjarri access control, dhe sistemeve te ngjajshme,
  • Te kete njohuri ne rryme elektrike  Përvoja e ngjashme e punës do jetë përparësi.
  • Monitorimi dhe mirëmbajtja e sistemeve dhe rrjeteve kompjuterike
  • Mbështetje teknike në të gjithë kompaninë
  • Testimi i teknologjisë së re.
  • Kontrat pune afatëgjate.

Kontakti +383 49 664 668  info@teco-ks.com

www.teco-ks.com