Zyrtar/e i/e financave
 • 049/799-999
Skaduar
Baruti Group SHPK
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Baruti Group SHPK me seli në Prishtinë, shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

1. Zyrtar/e i/e financave (Prishtinë):

Pershkrimi i punes:

Detyrat:

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve,
 • Mirëmbatja e faturave të shitjes,
 • Mirëmbatja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore,
 • Regjistrimi dhe konsolidimi i llogarive bankare dhe arkës,
 • Përgatitja e librave tregtare, konfirmimi i tyre me dokumentacion mbështetës,
 • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit,
 • Përgatitija dhe menaxhimi i llogarive të arketueshme dhe të pagueshme,
 • Pikë kontakti kryesor për klinetet e kompanisë dhe palët e treta për çështje financiare dhe kontabël.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
 • Pervoje pune se paku 1 vite.
 • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip
 • Vetëiniciator/e
 • Aftësi të mira organizimi, komunikuese dhe planifikuese
 • Njohuri kompetente të MS Word, Excel dhe programe financiare.

Paga e negociueshme.

Tjera

Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe referencat në email [email protected]shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

Tel: +383-44-637-637

Vetëm kandidatët/e e përzgjedhur do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623