Agjent të Shitjes
 • 049/964-618
Skaduar
Besa Security
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Agjent të Shitjes – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre.
 • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin nevojat e tyre dhe sjellja e klientëve të rinj;
 • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve dhe kompanisë sonë;
 • Hulumtimi dhe kuptimi i nevojave dhe kërkesave të klientëve;
 • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientëve;
 • Gjenerimi I shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin
 • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin.

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje direkte,
 • I orientuar drejt qëllimit për të maksimizuar shitjet;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi në ndërtimin e marrëdhënieve me profesionistë të të gjitha niveleve organizative brenda kompanisë;
 • Patente shoferi.

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin [email protected]

Te rubrika SUBJEKT të cekët Emri, Mbiemri dhe pozita për të cilën aplikoni.

SHËNIM:

Të gjithë aplikantët do të kontaktohen.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë pune.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë). Telefoni kontaktues: 049/964-624

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624