Punëtor në Auto Larje
  • 044/100-070
Skaduar
Bushgegu
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Auto Larja "Bushgegu", shpall konkurs per pozuten:

Punëtor në Auto Larje (3 Pozita).

Ofrojme:

  • Punesim Full time,
  • Paga 400 euro,
  • Nje shujte ditore,
  • Dita e Diele pushim,
  • Si dhe pjesët tjera me marreveshje.

Te interesuarit per pune te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 044/100-070.

Adresa: Zona Industriale Prishtine - Fushë Kosovë, tek ETC.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624