Menaxher/e operativ/e i/e zyrës
 • /
Skaduar
CEO
Prishtinë
Menaxhment
Përshkrimi

Menaxher/e operativ/e i/e zyrës (1)
(Kërkohet përvojë e dëshmuar në menaxhim)

Përgjegjësitë:

 • Të keni njohuri themelore në menaxhim, me fokus planifikimin, organizimin, udhëheqjen e stafit, udhëheqja e punëve dhe proceseve dhe kontrollin.
 • Të keni strategji në organizim në mënyrë efikase te punëve ditore;
 • Të ofroni shërbime me cilësi të lartë
 • Të përmirësoni sistemet, proceset dhe praktikat më të mira të menaxhimit operacional
 • Të ndihmoni që proceset e organizatës të mbeten në përputhje me ligjin
 • Të formuloni objektivat strategjike dhe operacionale
 • Të menaxhoni buxhetet dhe parashikimet
 • Të kryeni kontrolle të cilësisë punëve të deleguara
 • Të trajnoni dhe mbikëqyrni stafin
 • Gjeni mënyra për të rritur cilësinë e shërbimit ndaj klientit

Aftësitë, kërkesat dhe përvoja e kandidatit:

 • Përvojë e dëshmuar minimum tri vjeçare në punë si menaxhre/e e zyrës ose rol të ngjashëm menaxhim
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, bindëse dhe negociuese.
 • Njohuri për efektivitetin organizativ dhe menaxhimin e operacioneve
 • Njohuri në buxhetimit dhe parashikimit
 • Njohja me parimet e biznesore dhe financiare
 • Aftësia drejtuese
 • Aftësi të jashtëzakonshme organizative
 • Të ketë të përfunduar shkollimin universitar (studimet bachelor/master në Menaxhim, Marketing, Administrim Biznesi ose fusha të ngjashme),
 • Të bëjë analizë të tregut me klientët që merret duke krijuar listë të pyetjeve apo kërkesave të përsëritura nga klientët përgjatë komunikimit me ta dhe duke ofruar propozime për qasje të mëtutjeshme.
 • Njohuri shumë të avancuara (niveli C1/C2) në të folur dhe të shkruar gjuhës angleze, të gjuhës shqipe, apo edhe të gjuhës gjermane, njohuria e çdo gjuhe tjetër është favorizuese.
 • Njohuri stabile në ICDL, përdorimin e programeve dhe aplikacioneve bazike kompjuterike.

OFERTA:

 • CEO ofron mundësi të jashtëzakonshme për ata që duan ta vet organizojnë kohën dhe orarin e punës ditore.
 • Page fikse me mundësi e mire e bonuseve.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, aplikoni duke dërguar CV-të tuaja dhe dëshmitë e kërkuara në [email protected] deri më datën 25.11.2023 ora 15:00.

 • CV në formatin Evropian si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore;
 • Diploma dhe certifikata profesionale relevante;

Kandidatët që përzgjidhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637